Hotel Bonus Club -ohjelma toimii vielä tämän kevään ajan. Lue tiedote >>

Usein kysytyt kysymykset

Miten hoidan Hotel Bonus Club -kortin uusimisen?

Lähetämme noin 1,5 kuukautta ennen jäsenyyden päättymistä postitse tilisiirtokirjeen, jolla jatkojäsenyyden voi maksaa. Tilisiirto ei ole lasku, joten mikäli et halua lunastaa jatkojäsenyyttä, siitä ei lähetetä karhukirjettä. Maksamalla jäsenmaksusi eräpäivään mennessä varmistat, että uusi kortti on sinulla ennen kuin entinen menee vanhaksi sekä klubietujen sujuvan jatkumisen bonuskertymän katkeamatta. Klubibonustili säilyy aktiviisena noin kuukauden ajan kauden päättymisestä, ellei jäsenyyttä sitä ennen jatketa.

Kuinka kauan kestää, että saan uuden kortin?

Kun olet maksanut jatkojäsenyyden tilisiirrolla, kestää uuden kortin saapuminen postitse kotiisi noin kolme viikkoa.

Mitä jos uusi Hotel Bonus Club -kortti ei ole saapunutkaan, ennen kuin entinen menee vanhaksi?

Voit käyttää tällä välin vanhaa klubikorttiasi yhdessä jäsenmaksukuitin kanssa, jolloin hotelliemme henkilökunta näkee, että olet maksanut uuden jäsenmaksun. Henkilökuntamme voi myös tarkistaa voimassa olevat klubijäsenyydet kanta-asiakasrekisteristä.

Mitä jos unohdan korttini kotiin ollessani matkalla?

Henkilökuntamme pystyy tarkistamaan kanta-asiakasrekisteristä voimassa olevat klubijäsenyydet. Toki asiointi sujuu kaikin puolin sujuvammin, kun muistat aina pitää HBC-kortin lompakossasi.

Kuinka voin tilata puhelimeeni HBC Mobiilikortin?

HBC Mobiilikortin voit tilata tästä.

Olen kadottanut Hotel Bonus Club -korttini. Miten pitäisi toimia saadakseni sekä uuden kortin että tällä välin ostoksistani kertyvät Klubibonukset ja pinssit?

Kortin katoamisesta kannattaa ensisijaisesti ilmoittaa PINS-asiakaspalveluun puh. 020 764 9424 (8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti). Ollessasi hotellissa, voit myös ilmoittaa asiasta vastaanoton henkilökunnalle. Uusi kortti saapuu sinulle postitse kotiisi noin kolmen viikon kuluessa. Siihen asti voit kuitenkin vierailla hotelleissamme normaaliin tapaan, sillä henkilökuntamme voi tarkistaa kanta-asiakasrekisteristä voimassa olevat jäsenyydet sekä klubikortin numerot. Klubibonukset ja pinssit voidaan kirjata asiakastilillesi ilman korttiakin, kunhan korttinumero on tiedossa.

Millä hinnoilla yöpyessäni saan Hotel Bonus Club -edut?

Edut saat käyttöösi normaalilla päivän hinnalla tai etukäteen sovitulla yrityshinnalla. Viikonloppuisin vain yksi jäsen huonetta kohden saa klubiedut yövyttäessä normaalilla päivän hinnalla. Kaikki hinnat, erityisesti matkatoimistojen ja muiden ulkopuolisten tahojen sopimushinnat, eivät välttämättä sisällä klubietuja. Suosittelemme jäseniä varaamaan huoneen käyttämällä hotelliketjun omia varauskanavia ja varmistamalla etujen sisältyminen hintaan varauksen yhteydessä.

Saanko myös kokousmatkoilla Hotel Bonus Club -edut?

Klubiedut eivät sisälly kokouspakettihintoihin tai muihin vastaaviin ryhmähintoihin. Jos olet kokousvieraana hotellissa, mutta majoitus on kuitenkin omalla huonelaskullasi esim. yrityshinnalla tai muulla klubietuihin oikeuttavalla hinnalla, olet oikeutettu myös klubietuihin.

Ovatko Hotel Bonus Club -edut henkilökohtaisia?`

HBC-kortti ja klubibonustili ovat henkilökohtaisia, eikä ansaittuja etuja voi luovuttaa toiselle henkilölle. Poikkeuksena Arvoseteli, jonka voi luovuttaa myös perheenjäsenen käyttöön.

Voinko yhdistää PINS-korttini Hotel Bonus Club -korttiini?  

Voit yhdistää tavallisen PINS-korttisi Hotel Bonus Club -korttiisi soittamalla PINS-asiakaspalveluun puh. 020 764 9424 (8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti), tai osoitteessa www.pins.fi.

Kuinka voin tarkistaa klubibonussaldoni?

Klubibonustilin saldoon liittyvät tiedustelut ja muut jäsenasiat hbc(at)restel.fi, p. 0800 155 824 (ma–pe klo 8–16, numero on maksuton).

Jos yövyn esim. kesäaikaan edullisella PINS-lomahinnalla, saanko Hotel Bonus Club -edut?

PINS-hinnalla yöpyessä palveluetuja hotellissa ei saa, mutta saat yöpymisestäsi joka tapauksessa pinssit sekä HBC-klubibonukset.

Voiko ravintolalaskun maksaa vastaanotossa Arvosetelillä?

Arvosetelin voi käyttää ruoan ja juomien maksamiseen klubihotellien ravintoloissa. Ravintolalaskun voi myös siirtää huonelaskulle ja maksaa vastaanotossa voimassa olevalla Arvosetelillä. 

Haluan päättää klubijäsenyyteni. Miten toimin?

Hotel Bonus Clubin jäsenyys päättyy automaattisesti, kun seuraava jäsenmaksu jätetään maksamatta. Kortti toimii Hotel Bonus Club -korttina sen voimassaoloon saakka. Jos haluat jatkaa pinssien kerryttämistä, tilaa tavallinen PINS-kortti PINS-asiakaspalvelusta puh. 020 764 9424 (8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti) tai osoitteessa www.pins.fi.