Hotel Bonus Club -ohjelma toimii vielä tämän kevään ajan. Lue tiedote >>

HOTEL BONUS CLUB 2018

Jäsenyys
Jäseneksi hyväksytään täysi-ikäinen henkilö, joka on suorittanut Hotel Bonus Clubin jäsenmaksun 25 €/12 kuukautta. Jäsenyys ja jäsenkortti ovat henkilökohtaisia. Hotel Bonus Clubin jäsen on aina samalla myös PINS-etuohjelman jäsen. PINS-etuohjelman sääntöihin voi tutustua osoitteessa www.pins.fi. Jäsenyys päättyy automaattisesti, mikäli jäsenmaksun jättää maksamatta. Voimassa olevan Hotel Bonus Club -kortin esittämällä on oikeutettu kaikkiin klubietuihin yövyttäessä normaalilla päivän hinnalla tai etukäteen sovitulla yrityshinnalla, ellei sopimuksessa toisin mainita. Lisätietoja jäsenyydestä maksuttomasta HBC-numerosta 0800 155 824 tai www.hotelbonusclub.com.

Hotel Bonus Club -edut
Hotel Bonus Club -edut saa Suomessa kaikissa Cumulus City & Resort- ja Holiday Inn -hotelleissa sekä Hotel Indigo Helsinki - Boulevard- ja Hotelli Seurahuone Helsinki -hotelleissa yövyttäessä normaalilla päivän hinnalla tai etukäteen sovitulla yrityshinnalla, ellei sopimuksessa toisin mainita. Viikonloppuisin vain yksi jäsen huonetta kohden saa klubiedut yövyttäessä normaalilla päivän hinnalla. Suosittelemme jäseniä varaamaan huoneen hotelliketjun omista varauskanavista ja varmistamaan HBC-etujen sisältyminen hintaan varauksen teon yhteydessä. Ulkopuolisten tahojen hinnat eivät sisällä HBC-etuja ellei varattavissa hinnoissa ole kyseessä Restelin yrityssopimushinnasto. HBC-edut eivät sisälly kokouspaketti- ja ryhmähintoihin, eikä kaikkiin vapaa-ajan hintoihin. PINS-tarjoushinnoilla varattaessa jäsen saa klubibonukset ja pinssit, mutta ei muita HBC-etuja. Erikoishintakausina etuuksien sisältöä voidaan muuttaa. Hotel Bonus Club -korttia ei voi käyttää yhdessä muiden kanta-asiakaskorttien kanssa. Ajankohtaisin tieto eduista löytyy osoitteesta www.hotelbonusclub.com.

1.1.2018 Hotel Bonus Clubin Arvosetelit ja Klubibonus-setelit käyvät maksuvälineinä ainoastaan klubihotelleissa sekä niiden ravintoloissa
Vuoden 2018 alusta lähtien Arvosetelit ja Klubibonus-setelit toimivat rahanarvoisina maksuvälineinä henkilökohtaisten ostojen maksamiseen vain Cumulus City & Resort-, Holiday Inn-, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard hotelleissa sekä hotellien ravintoloissa. Eli muissa Restelin ravintoloissa ne eivät käy enää 1.1.2018 jälkeen maksuvälineinä.

Hotel Bonus Clubin Arvosetelit ja Klubibonus-setelit

  • käyvät 27.02.2018 alkaen maksuvälineinä myös kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa. Scandic-hotelleissa ei
    kuitenkaan voi lunastaa vapaayötä Arvoseteleillä tai Klubibonus-seteleillä.
  • setelien vastaanottaminen Holiday Inn- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa päättyy 30.6.2018
  • setelit ovat voimassa niiden normaalien voimassaoloaikojen mukaisesti

Viimeinen Hotel Bonus Club -kortin käyttöpäivä on 30.6.2018

1. Arvoseteli
Klubiyöpymisen yhteydessä jäsen saa klubihotellista yhden 15/12 euron arvoisen Arvosetelin. Seteli on 15 euron arvoinen Holiday Inn-, Hotelli Seurahuone Helsinki- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa sekä niiden ravintoloissa. Muissa toimipaikoissa Arvoseteli on 12 euron arvoinen. Arvosetelin voi luovuttaa myös perheenjäsenen käyttöön. Seteliä ei voi vaihtaa rahaksi, eikä siitä makseta vaihtorahaa. Arvoseteli on voimassa luovutuspäivästä alkaen 12 kuukautta. Käyttämättä jääneitä Arvoseteleitä ei hyvitetä.

1.1. Arvoseteli maksuvälineenä
Arvosetelin voi käyttää majoitusostojen sekä ruoan ja juomien maksamiseen Hotel Bonus Club -hotelleissa ja niiden ravintoloissa. Cumulus Resort -hotelleissa normaalin noutopöydän voi maksaa yhdellä Arvosetelillä ilman lisämaksua, silloin kun pöytä on katettu. Mainitse Arvosetelistä jo tilausta/varausta tehdessäsi. Arvosetelillä maksettaessa ei saa klubibonuksia, pinssejä eikä muita klubietuja.

1.2. Arvoseteli majoittumisen maksuna
Jäsenet voivat kerätä seteleitä ja käyttää ne majoituksen maksamiseen hotellissa. Kuudella (6) voimassa olevalla Arvosetelillä saa yhden yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa saatavuuden mukaan. Poikkeuksena Holiday Inn Helsinki - Messukeskus-, Holiday Inn Helsinki City Centre-, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard- ja Hotelli Seurahuone Helsinki -hotellit, joissa majoituksen maksamiseen tarvitaan kahdeksan (8) Arvoseteliä. Majoituksen yhteydessä yhden huoneluokan korotuksen saa kahdella (2) Arvosetelillä saatavuuden mukaan. Hotellit voivat rajoittaa Arvoseteleillä maksettavien huoneiden määrää. Huonevaraukset https://booking.restelhotels.fi tuotetunnuksella ARVOSETELI tai puhelimitse 0800 155 824 (numero on maksuton). Holiday Inn- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleihin varaukset hotellien omilta verkkosivuilta tai puhelimitse. Arvosetelin voi käyttää myös osasuorituksena majoitusostojen maksamiseen, kun kyseessä on joku muu kuin ARVOSETELI-tuotetunnuksella varattava huone. Arvosetelillä maksettava osuus ei kerrytä klubibonuksia eikä pinssejä.

1.3. Arvosetelin muu käyttö
Arvosetelin voi käyttää minibar-tuotteiden ja PayTV:n maksamiseen klubihotelleissa. Cumulus Resort -hotelleissa kylpylälipun voi lunastaa yhdellä (1) Arvosetelillä (pois lukien Cumulus Resort Tropiclandia).

2. Internet-yhteys hotellissa
Tehokas Wi-Fi-internetyhteys käytössä veloituksetta. 

3. Iltapäivälehti hotellissa
Yksi iltapäivälehti (Ilta-Sanomat) veloituksetta kutakin alkavaa yöpymisvuorokautta kohti.

4. Pysäköintietu
Pääkaupunkiseudun ulkopuolisissa hotelleissa/hotellin omassa paikoitushallissa jäsenkortilla saa 50 % alennuksen normaalihintaisesta autopaikasta majoittumisen yhteydessä. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

5. Perhe-etu
Yksi samassa taloudessa asuva perheenjäsen voi majoittua veloituksetta samassa huoneessa jäsenen kanssa yövyttäessä normaalilla päivän hinnalla tai yrityssopimushinnalla. Mainitse jo varatessasi perhe-edusta, niin saat kahden hengen huoneen yhden hengen huoneen hinnalla.

6. CMS-Kuntoklubi-etu
Hotel Bonus Clubin jäsen saa liittyä CMS-Kuntoklubin jäseneksi ilman liittymismaksua (norm. 40-100 € riippuen paikkakunnasta) ja saa veloituksetta käyttöönsä myös CMS Travelpassin (arvo 90 €). CMS-klubin jäsenenä maksat kuntoklubikohtaisia liikuntamaksuja ja vuosimaksua. CMS-edut saa käyttöönsä esittämällä voimassa olevan jäsenkortin CMS-Kuntoklubilla. Etu koskee uusia asiakkaita. Lisätietoja klubeista ja Travelpassista osoitteessa www.cmsclub.fi.

7. Europcar-etu
Hotel Bonus Club -kortilla yhden kokoluokan korotus autonvuokrauksissa Suomessa. Etu on riippuvainen autojen saatavuudesta. Mainitse edusta varausta tehdessäsi. www.europcar.fi

8. Klubi-illat
Hotellit järjestävät Hotel Bonus Clubin jäsenille yhteisiä klubi-iltoja, katso www.hotelbonusclub.com.

9. Muut edut ja tarjoukset
Vaihtuvat hotellikohtaiset edut ja yhteistyökumppanien tarjoukset, katso www.hotelbonusclub.com.

10. Klubibonus
Klubibonus kertyy jäsenen klubibonustilille henkilökohtaiseen käyttöön luokiteltavista majoitus- ja ravintolaostoista (ei koske tupakkatuotteita) klubihotelleissa maksutavasta riippumatta (käteinen, maksukortti tai laskutus). Kun ostot ylittävät 700 euroa, kertyy jäsenelle Klubibonusta 5 %. Klubibonuksen kertymäjaksot ovat tammi-huhtikuu, touko-elokuu ja syys-joulukuu. Jos bonusraja ei täyty kertymäjakson aikana, ostosaldo siirtyy automaattisesti alkusaldoksi seuraavalle jaksolle. Hotel Bonus Club -jäsenyyskauden päätyttyä Klubibonustili säilyy aktiivisena noin kuukauden ajan, ellei jäsenyyttä sitä ennen jatketa. Hotel Bonus Club -ostot sekä Klubibonuskertymän voi tarkistaa hbc@restelhotels.fi tai p. 0800 155 824 (ma–pe klo 8–16, numero on maksuton).

Klubibonukset postitetaan neljänä samanarvoisena Klubibonus-setelinä yhdessä bonustiedotteen kanssa Suomessa oleviin postiosoitteisiin 3 kertaa vuodessa (tammi-, touko- ja syyskuussa). Klubibonus-setelit ovat henkilökohtaisia ja Hotel Bonus Club -kortti tulee esittää aina setelillä maksettaessa. Klubibonus-setelillä maksettaessa ei saa Klubibonuksia eikä HBC-etuja. Klubibonus-seteliä ei voi vaihtaa rahaksi, eikä siitä makseta vaihtorahaa. Klubibonus-seteli on voimassa 12 kuukautta. Vanhentuneita Klubibonus-seteleitä ei voi uusia.

Klubibonus-setelit toimivat rahanarvoisina maksuvälineinä henkilökohtaisten ostojen maksamiseen Hotel Bonus Club -hotelleissa (hotellin tuottamat palvelut) sekä ruoan ja juoman maksamiseen hotellien ravintoloissa. Vapaayön hotellissa voi lunastaa 35 Klubibonus-eurolla. Poikkeuksena Hotel Indigo Helsinki - Boulevard, jossa vapaayön saa 70 Klubibonus-eurolla. Vapaayö oikeuttaa majoitukseen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa saatavuuden mukaan. Hotellit voivat rajoittaa Klubibonuksilla maksettavien huoneiden määrää. Mainitse Klubibonus-setelistä jo varausta/tilausta tehdessäsi. Huonevaraukset https://booking.restelhotels.fi  tuotetunnuksella BONUS tai puhelimitse 0800 155 824 (ma–pe klo 8–16, numero on maksuton). Holiday Inn- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleihin varaukset hotellien omilta verkkosivuilta tai puhelimitse.

11. PINS-etuohjelma
Hotel Bonus Club -jäsenen tulee olla aina myös PINS-etuohjelman jäsen saadakseen täydet Hotel Bonus Club -edut. Hotel Bonus Club -jäsen kerryttää Restelin hotelleissa ja hotellien ravintoloissa pinssejä maksettujen eurojen mukaan 1 € = 2 pinssiä. Pinssejä voi kerätä myös muilta PINS-etuohjelmaan kuuluvilta kumppaneilta. Pinsseillä voi lunastaa palkintoja PINS-palkintovalikoimasta osoitteessa www.pins.fi. Liittyessä jäsenen tulee hyväksyä PINS-etuohjelman ehdot.

12. Hotel Bonus Club -klubiposti
Postia lähetetään kaikille jäsenille kolme kertaa vuodessa (tammi-, touko- ja syyskuussa) kanta-asiakasrekisterissä mainittuun osoitteeseen Suomessa. Klubiposti sisältää bonustiedotteen ja mahdolliset Klubibonus-setelit. Hotel Bonus Clubin sähköinen uutiskirje lähetetään siihen luvan antaneille jäsenille.

13. Kanta-asiakastiedosto
Hotel Bonus Club -henkilörekisteri ylläpidetään Restel Oy:n hallinnoimassa kanta-asiakasjärjestelmässä. Jäsenellä on oikeus saada häntä koskevia tietoja kanta-asiakasjärjestelmästä. Henkilötietoja ja ostotietoja voidaan tilastollisesti käsitellä asiakkaan yhdistämiseksi hänelle ominaiseen asiakasryhmään. Tietoja voidaan käyttää kohdennettuun markkinointiin. Jäsen voi kieltää tietojensa käyttämisen soittamalla maksuttomaan HBC-numeroon 0800 155 824 tai sähköpostitse hbc@restelhotels.fi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saa oheisesta rekisteriselosteesta.

14. Verotus
Jäsenen vastuulla on ilmoittaa työnantajalleen etukäteen ja tarvittaessa hankkia työnantajansa etukäteissuostumus, jos hän aikoo ansaita etuja työnantajan maksamien hotelliyöpymisten perusteella. Työmatkojen aikana tai niiden yhteydessä, esim. työnantajan maksamista hotelliyöpymisistä, ansaittuja etuja ei voi käyttää yksityisiin tarkoituksiin ilman työnantajan etukäteissuostumusta. Ansaitut Klubibonukset ja Arvosetelit luokitellaan veronalaiseksi eduksi ja jäsenen tulee ilmoittaa niistä asiaankuuluville viranomaisille. Restel Oy ei ota vastuuta, mikäli jäsen jättää ilmoittamatta työnantajalleen tai ei hanki heiltä suostumusta etujen keräämiseen.

Hotel Bonus Club pidättää oikeuden hintojen, etujen ja sääntöjen muuttamiseen.