Hotel Bonus Club -ohjelma toimii vielä tämän kevään ajan. Lue tiedote >>

Hotel Bonus Club -kortin saat myös matkapuhelimeesi

HBC MobiilikorttiHBC Mobiilikortti aina mukana matkassa

Puhelimeen ladattava HBC Mobiilikortti toimii jäsenyytesi tunnisteena klubihotelleissa ja mobiiliportaalin avulla pääset helposti tarkistamaan mm. ajankohtaiset tarjoukset ja tekemään huonevarauksia.

HBC Mobiilikortti toimii muovisen jäsenkortin tavoin myös klubibonusostojen ja pinssien kirjauksiin kaikissa Cumulus City & Resort -hotelleissa sekä Hotelli Seurahuoneella Helsingissä. Holiday Inn -hotelleissa, Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa sekä ravintoloissa ja muissa PINS-toimipaikoissa käytät edelleen perinteistä magneettiraitakorttia.

Kortin käyttö

Mobiilikortti toimii suurimmassa osassa Suomessa käytössä olevista matkapuhelimista. Kortin käyttö edellyttää, että puhelimessa on värinäyttö ja toimiva Internet-yhteys. Kortin on toteuttanut suomalainen Intellipocket Oy.

  • HBC Mobiilikortti toimii klubihotelleissa jäsenyytesi tunnisteena ja bonusostojen kirjauksiin

  • Kortissa oleva 2D-koodi korvaa muovikortin magneettiraidan bonusostojen kirjauksissa

  • Mobiiliportaalin kautta näet mm. ajankohtaiset jäsentarjoukset ja teet huonevarauksia

  • Kortin käyttö ei maksa mitään, mutta kortin lataamiseen käytetty datayhteys ja mahdollinen myöhempi Internetin käyttö maksavat liittymäsopimuksesi mukaisesti


Asennuksen tekniset käyttöohjeet löytyvät täältä
Usein kysyttyjä yleisiä kysymyksiä, katso tästä  

Tilaa oma mobiilikorttisi tästä

Tilaaminen edellyttää voimassa olevaa Hotel Bonus Club -jäsenyyttä ja nimellistä jäsenkorttia (huom. tilausta ei voi tehdä väliaikaisella kortilla).
Mobiilikortin saat käyttöösi myös yllä mainituissa hotelleissa. HBC Mobiilikortin voi tilata ainoastaan kotimaisiin puhelinliittymiin. Kortin latauslinkki lähtetään tekstiviestillä matkapuhelimeesi kahden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että kun jäsenkorttisi voimassaoloaika muuttuu, HBC Mobiilikortin tiedot eivät päivity automaattisesti.  Voit tilata uuden mobiilikortin tältä sivulta milloin tahansa. 

Mikäli puhelimesi katoaa, mobiilikortissasi on kirjoitusvirhe, haluat lopettaa mobiilikortin käytön tai kaipaat lisätietoja HBC Mobiilikortista, lähetä viesti osoitteeseen hbc@restelhotels.fi.