Ennakkohinta -10 % tai -15 %

2.1.2015

Restel Hotellien omalta varaussivustolta löydät aina edullisimman hinnan Cumulus City & Resort -hotelleihin sekä Hotelli Seurahuone Helsinkiin.  

Kun varaat ja maksat huoneen viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista, saat alennusta 10 % päivän majoitushinnasta, ja mikäli varaat ja maksat vähintään 21 vuorokautta ennen saapumista, on alennus päivän majoitushinnasta 15 %.

Ennakkohinta on joka päivä voimassa oleva alennettu hinta, joka on varattavissa booking.restel.fi-varaussivuston kautta. Varaus on sitova, sitä ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksun voi suorittaa varauksen yhteydessä verkkopankin kautta tai luottokortilla. Huonehintaan sisältyy aina majoituksen lisäksi runsas aamiainen, asiakassauna ja maksuton WiFi, kylpylähotelleissa lisäksi allasosaston vapaa käyttö. Varaamisen ja maksun tulee tapahtua viimeistään 7 tai 21 vuorokautta ennen saapumista hotelliin, riippuen siitä, kumman ennakkoalennuksen haluaa hyödyntää. Ennakkohinta sisältää Hotel Bonus Club -edut jäsenille.

Varaukset vain osoitteesta booking.restelhotels.fi. Varausta tehdessäsi valitse ”Käytän tuotetunnusta/varauskoodia”, valitse valikosta KAMPANJA sekä kirjoita viereiseen kenttään HOTELBONUSCLUB ja klikkaa valmis.