Hotel Bonus Club -ohjelma toimii vielä tämän kevään ajan. Lue tiedote >>

Edut

Työmatkustajan palkitseva kortti

Hotel Bonus Club on palkitseva klubi työssään paljon matkustavalle. Jäsenkortti oikeuttaa mittaviin etuihin yöpymisten yhteydessä Cumulus City & Resort -hotelleissa, Holiday Inn -hotelleissa Suomessa, Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa sekä Hotelli Seurahuoneella Helsingissä. Lisäksi se oikeuttaa runsaaseen Klubibonukseen ja pinsseihin. Pinssejä voi kerätä yli 30 000 ostopaikasta ja pinsseillä voi lunastaa matkoja tai muita palkintoja yli 3000 palkinnon PINS-palkintovalikoimasta osoitteesta www.pins.fi.

Hotel Bonus Club Arvoseteli
Hotel Bonus Club
HBC-kortilla Klubibonusta ja pinssejä

1. Arvoseteli

2. Rahat takaisin jo kahdesta yöstä

3. Keräät Klubibonusta ja pinssejä

HBC-kortilla saat yöpymisen yhteydessä Arvosetelin. Arvosetelin voit käyttää 12 kuukauden aikana mm. ruoan ja juomien maksamiseen klubihotellien ravintoloissa. Voit myös kerätä seteleitä ja käyttää ne vapaayöhön hotellissa.

Lue lisää

Kyllä! Jos yövyt työmatkoilla hotelleissamme vähintään kaksi yötä vuodessa. Kortin hinta on 25 € / vuosi,
ja edut tuovat rahasi takaisin jo kahden yöpymisen jälkeen.

HBC-kanta-asiakkaana keräät Klubibonusta ja pinssejä. Saat kaikista ostoistasi 5 % Klubibonusta heti, kun henkilökohtaiset majoitus- ja ravintolaostosi klubihotelleissa ylittävät 700 €. Klubibonusta saat 43 hotellista ja niiden ravintoloista, pinssejä lisäksi muilta PINS-etuohjelmaan kuuluvilta kumppaneilta.

Lue lisää

HBC-perhe-etu
HBC-klubi-illat
Shell Autopesu

4. Perhe-etu

5. Klubi-illat

6. Lisäksi muut edut!

Yksi samassa taloudessa asuva perheenjäsen saa majoittua joka päivä veloituksetta samassa huoneessa HBC-jäsenen kanssa. Etu on voimassa matkustaessasi yrityssopimushinnalla tai normaalilla päivän hinnalla.

Lue lisää

Hotellimme järjestävät majoittuville HBC-kanta-asiakkailleen Klubi-iltoja erilaisten tapahtumien, esitysten tai aktiviteettien merkeissä.

Katso ajankohtaiset klubi-illat täältä!

* langaton internetyhteys veloituksetta
* Iltapäivälehti veloituksetta
* pysäköintietu hotellin omalla
   pysäköintipaikalla -50 % (ei pk-seutu)
* hotellikohtaiset edut
* yhteistyökumppanien tarjoukset

Tarkemmat tiedot eduista löydät täältä.