Hotel Bonus Club -toiminta päättyy. Lue tiedote >>

Hotel Bonus Club -ohjelma päättyy 30.6.2018

13.6.2018

Scandic on ostanut Restelin hotelliliiketoiminnan. Kaupan myötä myös Hotel Bonus Club -ohjelma päättyy ja viimeinen Hotel Bonus Club -kortin käyttöpäivä on 30.6.2018.

Hyödynnä Hotel Bonus Club -liittymisedut

Suoraan Scandic Friends Level 3 tasolle, kun liityt 31.7. mennessä

Cumulus City & Resort -hotellien asiakkaana sinulla on mahdollisuus siirtää Hotel Bonus Club -jäsenyytesi Scandicin kanta-asiakasohjelman Scandic Friends -jäseneksi ja vähintään Level 3 -tasolle!

Seuraa postiasi. Olemme lähettäneet kaikille Hotel Bonus Club -jäsenille henkilökonhtaisen liittymistarjouksen, joka on aktivoitava 31.7. mennessä. Jos et ole sannut liittymistarjousta, hotelliemme vastaanotto auttaa sinua mielellään tai lue lisää netissä sivulla scandichotels.fi/hotelbonusclub

Holiday Inn- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellien asiakkaana suosittelemme liittymään IHG Rewards Club -kanta-asiakasohjelmaan.

Hotel Bonus Club Arvosetelit ja Klubibonussetelit

  • ovat 1.1.2018 alkaen käyneet maksuvälineinä vain Cumulus City & Resort-, Holiday Inn-, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa ja niiden ravintoloissa.
  • käyvät maksuvälineinä kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa. Scandic-hotelleissa ei kuitenkaan voi lunastaa vapaayötä Arvoseteleillä tai Klubibonus-seteleillä.
  • setelien vastaanottaminen Holiday Inn- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa päättyy 30.6.2018
  • setelit ovat voimassa niiden normaalien voimassaoloaikojen mukaisesti