Hotel Bonus Club -ohjelma toimii vielä tämän kevään ajan. Lue tiedote >>

Hotel Bonus Club -ohjelma toimii vielä tämä kevään ajan

12.2.2018

Scandic Hotels Oy osti Restelin hotelliliiketoiminnan vuoden 2017 joulukuussa. Kaupan myötä nykyiset Restel Hotellit eli Cumulus City & Resort -hotellit, Hotelli Seurahuone Helsinki, Holiday Inn® -hotellit, Hotel Indigo Helsinki- Boulevard ja Crowne Plaza Helsinki siirtyivät Scandic-hotellien omistukseen. Cumulus City & Resort -hotellit muutetaan Scandic-brändin alle juhannukseen 2018 mennessä, sen sijaan Holiday Inn®-, Crowne Plaza®- ja Hotel Indigo® -brändien alla toimivat hotellit säilyvät ennallaan.

Hotel Bonus Club -kortillasi saat Hotel Bonus Club -etuja sekä voit kerryttää klubibonusta ja pinssejä Restel Hotellit Oy:n hotelleissa ja niiden ravintoloissa, niin kauan kuin ne toimivat Restelin brändin alla. Sitä mukaa, kun Restelin

Cumulus City & Resort -hotellit siirtyvät Scandic-brändin alle, ne putoavat pois Hotel Bonus Club -etujen piiristä.

Viimeinen Hotel Bonus Club -kortin käyttöpäivä on 30.6.2018. Hotel Bonus Club päättyy myös Holiday Inn- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa, kyseisissä hotelleissa on tarjolla IHG Rewards Club -kanta-asiakasohjelma.

Hotel Bonus Club Arvosetelit ja Klubibonussetelit:

  • ovat 1.1.2018 alkaen käyneet maksuvälineinä vain Cumulus City & Resort-, Holiday Inn-, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa ja niiden ravintoloissa.
  • käyvät 27.02.2018 alkaen maksuvälineinä myös kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa. Scandic-hotelleissa ei kuitenkaan voi lunastaa vapaayötä Arvoseteleillä tai Klubibonus-seteleillä.
  • setelien vastaanottaminen Holiday Inn- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa päättyy 30.6.2018
  • setelit ovat voimassa niiden normaalien voimassaoloaikojen mukaisesti

 

Hotel Bonus Club -jäsenenä sinulla on mahdollisuus liittyä Scandicin kanta-asiakasohjelman Scandic Friends -jäseneksi ja vähintään Level 3 -tasolle!

Seuraa postiasi. Lähetämme kaikille Hotel Bonus Club -jäsenille henkilökohtaisen liittymistarjouksen, joka on aktivoitava 31.5. mennessä. Jos et ole saanut liittymistarjousta, hotelliemme vastaanotto auttaa sinua mielellään tai lue lisää netissä sivulla scandichotels.fi/hotelbonusclub

Uudistettu Scandic Friends vie hotellikokemuksesi uudelle tasolle ja majoitut hotelleissamme entistä mukavammin. Voit ansaita pisteitä, käyttää niitä ja siirtyä seuraavalle jäsentasolle, ja etusi paranevat entisestään.